WIJNPROEVERIJ

Een unieke wijnproeverij in Maastricht

Wijnproeverij Maastricht

Wij geven wekelijkse proeverijen en organiseren speciaal op maat gemaakte wijnproeverijen. Een fantastische ervaring midden in Maastricht.

Je wordt rondgeleid door onze magnifieke wijnkelders en het prachtige historische pand. Aansluitend aan de rondleiding, proef je de mooiste wijnen met bijpassende hapjes onder begeleiding van een vinoloog. Bij mooi weer kan de wijnproeverij, wanneer je dit wilt ook buiten plaatsvinden, op onze binnenplaats met stadswijngaard. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om je proeverij helemaal naar wens in te richten. Thiessen Wijnkoopers is een wijnhandel met een eeuwenlange historie en driehonderd jaar wijnkennis in huis.

Die kennis delen we graag op een manier die bij je past. Afhankelijk van de groep kunnen we veel diepgaande kennis met je delen, óf we kunnen de wijnproeverij juist wat luchtiger houden. Ook is het mogelijk om een wijn / spijs proeverij te houden. Wil je je liever richten op 1 soort wijn? Overweeg dan een champagneproeverij in de stylo champagnekelder, een portproeverij in onze portkelder, of een bordeaux-, bourgogne- of nieuwe wereldproeverij. In overleg is alles mogelijk.

“Bij mooi weer proef je bij ons buiten, in de stadstuin met eigen wijngaard”

Wekelijkse proeverijen

Naast een speciaal voor jou georganiseerde wijnproeverij, kun je bij ons elk weekend deelnemen aan onze wekelijkse proeverijen met rondleiding. Na een rondleiding door onze eeuwenoude wijnkelders en het historische stadspand, proef je onder begeleiding van een vinoloog 6 wijnen met bijpassende hapjes. Individuele gasten en gezelschappen kleiner dan 12 personen mogen hierbij aansluiten. Voor groepen vanaf 12 personen boeken we aparte proeverijen, speciaal voor jou georganiseerd. Onze wekelijkse proeverijen zijn altijd in het Nederlands.
Interesse in een persoonlijke wijnproeverij?

Neem contact met ons op

Een privé proeverij is beschikbaar vanaf €37,50 per persoon voor groepen van 12 personen of meer. Voor groepen kleiner dan 12 personen geldt een minimumtarief van €450,-.

Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Naam(Vereist)